Muziekcentrum Goedleven dicht vanaf 13/03/2020 tem 19/04/2020

MUZIEKCENTRUM GOEDLEVEN DICHT TEM 19 APRIL

De federale regering heeft alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten verboden, ongeacht de grootte en of ze openbaar dan wel privé zijn, vanaf 13 maart 2020 minstens tot en met 19 april.
Alle dans- en muzieklessen van Danscollege en Popcollege Gent worden hierdoor geannuleerd. Repetities van recreatieve bands, muzikanten en dansers kunnen met zekerheid niet doorgaan. Concerten in Zaal Goedleven zijn uitgesteld naar een latere datum.

Residents hebben een vaste huurovereenkomst met het muziekcentrum en kunnen wij de toegang tot hun repetitieruimte niet ontzeggen. Wij roepen residents echter op om verstandig om te gaan met de bepalingen en richtlijnen van de verschillende overheden, en in ieder geval alle hygiëne- en sociale afstand voorschriften te respecteren.

Wij hopen dan ook op het nodige begrip voor onze beslissing om MUZIEKCENTRUM GOEDLEVEN voorlopig te sluiten tot en met 19 april 2020.

Alle reservaties tot en met 19 april worden geannuleerd, repeteren vanaf 20 april kan voorlopig, daarvoor kan je reserveren via mail of het reservatieformulier.

Bel of mail ons voor meer info
info@muziekcentrumgoedleven.be
info@popcollege.be
info@danscollege.be

www.muziekcentrumgoedleven.be
www.popcollege.be
www.danscollege.be
www.zaalgoedleven.be